Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

s(h)arka

17. 11. 2009 17:16
zkuste hermelín v bramborákovém těstě..

dejte hermelín na chvilku a mrazák, nevyteče....a obalte ho v trošku tužším bramborákovém těstě a osmažte z obou stran...skvělá chuť....;-)

0 0
možnosti

da.rock

17. 11. 2009 17:53
Re: zkuste hermelín v bramborákovém těstě..

Hermoš není špatný, ale tvarůžky v bramboráku, to je teprvé bomba!!!

0 0
možnosti

falm

17. 11. 2009 17:11
Znám lepší kombinaci

Lívanec s javorovým sirupem a párkem.!!

Pokud se vám z toho zvedá kufr, tak vězte, že jste právě pohanili Ameriku - náš vzor! Přesně tohle se podává na některých vnitrostátních amerických linkách ;-D:-P

0 0
možnosti

da.rock

17. 11. 2009 16:24
Ještě mi k tomu chybí ďábelská omáčka

a zeleninová příloha.

Ďábelka se připravuje takto: smícháme tatarskou omáčku a ostrý kečup (přpadně chilli omáčku) v poměru 1:1. Přimícháme rozdrcený stroužek česneku a lehce dochutíme sójovou a worcesterovou omáčkou. Dobrou chuť. ;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS